Snow!
Wil even met jullie delen dat ik gisteren mijn eerste sneeuwvlokjes van dit jaar heb gezien! Je weet wel, dat witte spul waar we in Nederland rond de kerst vreselijk op hopen. Als er dan ein-de-lijk een centimeter is gevallen ligt direct heel Nederland plat en kunnen we geen kant meer op.
Terwijl het hier twee weken geleden met de marathon nog rond de 30 graden Celsius zat, is hier aardig wat koude lucht neergestreken (die wind is echt dodelijk als je het mij vraagt), wat gisteren voor mijn eerste Amerikaanse sneeuwvlokjes zorgde! Die gekke Nederlander moest daar uiteraard ook nog even foto's van hebben ('It's just snow, you crazy Dutchie') dus die plaats ik even in een nieuwe map met wat foto's die ik al ter voorbereiding heb gehad!
Gelukkig is dezelfde avond Astrid weer lekker thuisgekomen van haar tripje Nederland en hebben we vanmorgen samen voor de open haard zitten genieten van de warmte die deze hemelse uitvinding met zich meebrengt. Daarbij is ook mijn winterjas gearriveerd, evenals wat andere (warme) kleding! Hiehaaaa! Thanks mam and Astrid!
Achteraf maar goed ook, aangezien de ramen van de Chrysler vanmorgen wel erg hard glinsterden van de ijskristallen ('goddamn') toen ik naar mijn werk wilde scheuren. Met mijn domme hoofdje vergeten de cabrio dit keer in de garage te parkeren in verband met de vorst die ze opgaven. Met hulp van As een cd-hoesje opgezocht, raampjes opengekrabd en ietwat vertraagd op naar Sturtevant.
Eenmaal hier zit ik weer achter mijn bureautje, met mijn laptopje voor mijn neus en een berg aan nieuwe mailtjes van salesreps die ik gisteren stuk voor stuk feedback heb gegeven op hun quotes en manier van handelen. Zijn ze misschien niet gewend hier, maar volgens de eerste snelle blikken reageren ze er allemaal goed op en zijn ze alleen maar meer gedreven om me nog betere prijzen of service aan te leveren. Allez hop!
Ik ga ze snel doorspitten en laat jullie deze week vast nog wel meer weten! Zal ook wat schrijven over de verkiezingen die nu toch echt op volle toeren beginnen te draaien en de dingen die voor aankomend weekend weer op de planning staan!
Veel liefs,
Aman*
hoi aman
Ja jonge dame een heel oud spreek woord zecht wie zijn hooft niet gebriukt moet zijn benen gebruiken of zijn handen in jouw geval maar je overleeft het wel.
Er zal nog wel eens een mooie witte vacht liggen als je s'morgens wakker word
groetjes en veel sneeuw plezier doei
Wooow!!!!! Wie had dat gedacht? Dat jij de sneeuw daar in de States eerder zou zien dan ik hier in het hoge noorden? Haha, ik niet iig!!!! Wel vet 'cool' ;)!!!
Kus!
Whoah, ik wil ook sneeuw!! Toevallig afgelopen weekend wel sneeuw gezien in de bergen, maar niet dichtbij genoeg om er in te spelen..
Enjoy the snow!