Amanda goes global!

Happy birthday!

Allereerst:

Happy birthday to youuu..
Happy birthday to youuu..
Happy birthday dear Dahaaaad..
Happy birthday to YOUUUU!

Ja lieve mensen, mijn pap is vandaag jarig! Ik zal niet gaan slingeren met leeftijden aangezien ik weet dat 'ie dat vreselijk vindt, maar ik kan alleen maar hopen dat er nog heel veel jaartjes bij komen! Raar om een verjaardag nu niet mee te maken, en tegelijkertijd hier ook nog een dag van 'afscheid' te hebben.

Want het is zo ver, het Cordstrap-avontuur komt een beetje ten einde. Geen lange dagen meer op kantoor, volgende week op vakantie en dan nog maar een weekje hier voordat ik jullie allemaal weer zie. Uiteraard ook weer erg leuk, maar op dit moment overheerst het 'balen dat ik hier straks weg ben'-gevoel.. Het grappige is alleen dat alleen de die-hards dit 'vieren', hahahaha. Vanaf vannacht 12 tot op heden vindt namelijk een heerlijke sneeuwstorm plaats met als gevolg dat ik voor het eerst van mijn leven eens goede sneeuw zie. De grote wegen zijn redelijk begaanbaar, maar om alleen al van je pad af te komen, laat staan je wijk uit is een ramp. Vandaar dat bijna niemand op het werk is.. Heb ik weer!

Gelukkig zitten ze al weer een plannetje te beramen om nog wat met zijn allen te gaan doen, zodat ik zowieso nog van iedereen normaal afscheid kan nemen. Wel heb ik al cadeautjes en een lieve kaart ontvangen van iedereen. Super!

De tijd zal vliegen. Ik ga nu mijn laatste dag volmaken met mijn tweede project. Lekker chocolate chip cookies van Kate eten en alle sales reps uitzwaaien die weer terug naar huis gaan. Verder zal ik foto's in de map 'Winter in Kenosha' zetten om jullie een beeld te geven van de sneeuw!

Fijn weekend allemaal lieve mensen!

Aman*

ria van rijsbergen

Van harte gefeliciteerd met je pa!