My first Cordstrap day!
Lieve allemaal,
Het was even geleden dat ik nieuw binnen kwam bij een bedrijf, maar vandaag was ik toch echt weer 'the new one'! En het beviel me goeeeeed! Hahaha!
Vanmorgen ben ik al vroeg uit mijn bedje gegaan (6.45h USA time), Harald zou me om 7.45h ophalen. Stipt als hij is, ging de deurbel rond die tijd en mocht ik in de silver, giant Land Rover jumpen ('Heb je ook een trapje voor me?!') Wat auto's betreft heb ik de laatste dagen dan ook de tijd van mijn leven gehad, daar ik vanmiddag zelfs in een Mini Cooper S heb rondgereden, hahaha. Weer eens wat anders dan mijn good old Seicento!
Back to basic. Binnen een kwartiertje stonden we voor de deur van mijn nieuwe werk de komende maanden, ff slikken, maar Harald had me van tevoren al goed op mijn gemak gesteld, dus de eerste deuren waren geen probleem! En toen stond ik midden in het kantoor.. 'Hi guys!' Even voorstellen aan iedereen (bij elkaar 5 vrouwen) en Harald sleurde me al weer mee naar de volgende ronde. Accounting this time. Hele aardige meiden daar, direct bereid me te helpen en altijd in voor een grapje. Next one.. Dit keer was ik in de fabriek aan de beurt, hahaha.
Voordat iedereen zich de BBC-omgeving voor zich haalt (don't take it personal Dick!
Daar heb ik me de rest van de dag uitermate goed vermaakt met allerlei intro's.. Denk hierbij aan company-info, wat rondstruinen in de producten, prijzen (don't ask!) en andere gebruiken. Verder heb ik met Harald al wat stappen gezet voor mijn assignment. Dit is allemaal ontzettend leuk en de nieuwsgierige ik vermaakt zich dus GOED!
Tussen de middag overigens nog een stel heerlijke versgebakken (Astrid rules too mom) boterhammetjes met HAGELSLAG op! Hahahaha. Margret (oorspronkelijk Nederlandse, afdeling SCM) kwam niet meer bij en was uiteraard lichtelijk jaloers, hahaha. Dus ik heb maar extra genoten, aangezien zij een of andere koolsalade in de ruil gooide (nothing beats hagelslag).
Om 17.30 werd ik in mijn kantoortje (die van Andre was vandaag de mijne, wat een @#$%^&-zooi ) geroepen door Harald of ik weer mee zu hause ging. No problem at all. Alles afgesloten en inmiddels zit ik met wat heerlijk ruikende aardappels en worstjes in de oven dit verhaaltje te typen!
Nou, weer even genoeg ge-update!
Vragen over mijn doen en laten hier!? Just ask!
Veel liefs,
Aman*
He Amanda,
Wat schrijf je ontzettend leuk! Volgens mij ga jij de tijd van je leven krijgen daar!
Ik hou je verhalen trouw bij hoor :-)
Geniet er van!
Groetjes, Gerdien
Heey Amanda!
Ik zag via hyves staan dat je op reis was en dus was ik zo nieuwsgierig om op je blog te gaan kijken.. Leuke verhalen en een leuke schrijfstijl..
Geniet van je trip en alle indrukken..
En er is toch veel meer dan H'veld...
Enjoy! X Kirsten
Hoi wervelwind
Vergeet het dorpje aan de rivier niet tussen al het geweld wat je nu te zien krijgt
Maar pluk de dag en geniet er van
Groetjes en liefs
oma en opa doei