Amanda goes global!

Celebrahateeeee!

Dear all,

Daar ben ik weer! Dit keer in opperbeste stemming. Komt wellicht door de halve reep uberlekkere Dove choco en de vele humor die vandaag weer over mij heen zijn gerold. Ja mensen, ik heb het naar mijn zin hier! Hahaha.

Vanmorgen begon de dag al vroeg. Om 4.15 AM ging mijn nieuwe wekker, genaamd BlackBerry (enow, wat mis ik mijn wekkerRADIO..) Als ik binnenkort een BB in 10 stukken heb, weten jullie hoe het komt. Verder zonder al te veel moeite, terwijl ik gister nog best een tijd heb bankgehangen en domme praat heb gedaan met Astrid en met name Andre. Dat viel dus alles mee. Snel in mijn kleren gesprongen, staart in mijn haar geklungeld, water over gezicht, lenzen in, tanden poetsen en sprintje naar beneden.

Daar lag Aussie me slaperig aan te staren, terwijl mijn oom (okay, okay..respect) al fris&fruitig beneden met zijn laptop zat. Dat dat ding nog niet aan hem is vastgegroeid naast de welbekende sigarettenis bijna het achtste wereldwonder. Portemonnee, water& mobiel in tas en gaan met die banaan. Gelukkig had ik een lekkere trui aangeschoten, want het was (zoals ze het hier noemen).. Chilly!

Allez hop. Op naar Milwaukee! Onderweg, op een eigenlijk ongeloofelijke tijd, voor het eerst in mijn leven getankt in de US. Guys, tip nummero 345.. Gewoon een creditcard jatten en de rest gaat vanzelf, niet te geloven. Je hebt er niets voor nodig, geen pincode of wat. Piece of cake.

Nadat ik Andre had afgedropped op de luchthaven (welke overigens wel kleiner is dan O'hare) mocht ik lekker in mijn uppie terug. En mensen, als ik iets leuk vind hier in de States is het.. Autorijden! Muziekje aan (liefst zo hard mogelijk bij de goede nummer, thanks Bose boxes), gaspedaal iets dieper en gaan.

Toen ik een half uurtje later thuis kwam ben ik nog even lekker onder de douche gaan staan en heb ik wat bammetjes gesmeerd. Inmiddels ben ik ook de trotse eigenaresse van Hero aardbeienjam (jaja!) Ver-ruk-ke-lijk. Banaantje mee, appeltje mee, water mee, bammetjes mee. Klaar voor een nieuwe werkdag!

Op kantoor is iedereen altijd heerlijk rustig de eerste uren. Komt mij dus goed uit, aangezien ik een diesel ben. De middagen zijn het leukst. Dansen, zingen, lachen, verstoppen. Ik heb het al-le-maal al meegemaakt. Jullie zullen wel denken, ze sporen niet! Nou.. dat is ook zo! Maar ik vind ze heerlijk! (zal me er dan wel bij thuisvoelen denk ik, hahaha)

Morgen weer een nieuwe dag. De voorbereidingen werden al getroffen nadat ze als een vd eersten richting huis ging. Ze kan toch geen NL dus ik kan het hier vertellen. Melissa is nl morgen jarig! Kortom: loads of food, decoration en achtelijke hoedjes die ze mag dragen. Heeeeeerlijk.

Ik heb uit mijn werk nog 'even'bij de Pick 'n Sale een platter cheese (niet-te-eten-oranje-stuff) and sausage gehaald, evenals een pak Triscuitz (soort crackers). Dat was iig de bedoeling, want ik kwam natuurlijk weer met ietsiepietsie meer bij de zakkenvuller (lees: een jongen die als bijbaan niet ZIJN zakken vult, maar die van de klant met zijn zojuist gekochte boodschappen) Luiheid dient de mens. Ze brengen het zelfs nog naar je auto als je dat wilt. Ik, met mijn enorme spierballen had natuurlijk geen enkel probleem met die zakken. Wel met het eroverheen kijken, maar dat is een ander verhaal, hahaha!

We hebben net, toen ik thuis kwam,nog een kamer voor Andre geregeld overigens. Door de hurricane (welke het was van de veeeeelen weet ik niet eens) afgelopen weekend was zijn hotel in Baton Rouge plots een boom rijker, er prachtig overheen om precies te zijn. Kortom: tijd voor een ander onderkomen. Gekkenwerk, want dat gedeelte inwonersvan de VS heeft zelf eigenlijk weinig tot geendak of vrij bedmeer. Dus Andre van Hoornaar ook niet. Na een uur zoeken hebben wij vrouwen(!) een prachtige Bed & Breakfastvoor hem gevonden, nog geen half uurtje van het vliegveld vanwaar hij morgen weer doorvliegt! Hahaha. We rock! (vonden we met name zelf uiteraard..

Cool

Nou, ik ga eens genieten van de goddelijke aardappeltjes en bloemkool uit de oven, afgemaakt met een tomato & basilicum bratz (voor de trouwe lezers, haha)... Hm-hmmmmmmm!

Bon apetit everyone!

Heel veel liefs vanuit het inmiddels donkere en gezellige Kenosha!*

Maaj

Hahaha ligt het aan mij of heb je het veel over eten :P...
kusss (et maakt mij jaloers... al dat gore chinees.. komt me eignelijk al weer de keel uit... )

Manon

Wat een leuke verhalen allemaal! Zo te horen heb je het prima naar je zin daar. Had ook niet anders verwacht :)

Heel veel plezier daar!

Groetjes Manon

Pa

Ik weet het, ik ben weer eens aan de late kant met het schrijven maar ja deze jongen moet tenslotte hard werken om zijn dochter in amerika stage te laten lopen.

En zo te lezen moeten je moeder en ik iet wat harder werken dan jij.

Kijk goed rond en zoals ik al zei een goed uitziende jonge man met heel heel veel geld !!!!!! als schoonzoon vind ik echt niet verkeerd.
Eentje die voor jou, je moeder, nick en mij kan zorgen.

Neem a.u.b. niet de eet gewoonten over van de amerikanen anders kost het een bundel als je weer thuis bent.

Geniet maar van de tijd die je daar bent en geef je tante en oom een dikke kus voor alle zorgen die zij nu om jou hebben.
Leuk he André en Astrid zo'n dochter!

We spreken elkaar weer over de telefoon, skype of over de mail.

De digitale wereld is tenslotte heel klein.

Dikke kus pa, ma en nick

mo'tje

hi American girl!!!
Ik moest even bijlezen vanaaf, maar t klinkt echt allemaal helemaal top!! volgens mij vermaakt jij je daar de komende maanden nog wel!!! Maar waar ik na het lezen van je verhalen vooral nieuwsgierig naar ben zijn foto's van je collega's!

Ik heb morgen mijn eerste uitje met mijn nieuwe werk, we gaan met de meiden van Gorinchem uit eten, om elkaar beter te leren kennen, er zijn namelijk nog 3 nieuwe collega's! Werk is leuk, wel wennen. Tis ook moeilijk om na 1,5 week al te zeggen of dit t helemaal is. Dus ik kijk t lekker nog even aan....

Ik ga nu lekker f soapies kijken, geniet ervan en ik ga je snel weer een berichtje sturen!!!

Heeel veel liefs, monique