Have a great day, officer!
Ik ben aangehouden mensen. Ja, AANGEHOUDEN! Door een agent met eenlevensechtestate patrol auto! Hahhaha. Nu niet allemaal heel hard schrikken ('Ik wist wel dat ze crimineel was!'), maar het is echt gebeurd. Vanmorgen was ik op weg naar de Recplex voor mijn bosu-sportles. Op een gegeven moment kwam ik langs een politieauto die stilstond, maar dat zie je hier wel vaker. De auto begon toen ik gepasseerd was langzaam te rijden, achter mij aan. Nog geen angst, ook dat kan! Toen echter allerlei zwaailichten, toeters en bellen achter me begonnen te draaien, leek het me tijd om de auto maar eens aan de kant te zetten.. Hahaha.
Gelukkig was ik van tevoren ingelicht over de manier van werken met een officer (zeg geen agent, want daar scoor je minpunten mee bij deze 'helden van dit land'). Ik bleef dus netjes zitten en deed mijn raampje naar beneden (had geen tijd gehad om mijn dakkie naar beneden te gooien aangezien ik redelijk laat vertrok thuis). Het volgende stukje is echt exact zoals in de films die je al 100 keer gezien hebt (stoer kijkendecop met veelste veel onzin aanzijn pikzwarte pak met allerlei badges en uiteraard ook wat gevaarlijkere goederen, hahaha) en eindigde met een 'Good day ma'am!'..
Ik moest vertellen wie mijn vader was (blijkbaar rijdt iedereen hier in de auto van zijn/haar vader), wat ik al hilarisch vond aangezien 'Sjaac' al een onbegrijpelijkenaam is voor de gemiddelde Amerikaan, laat staan dat ze 'van Hoornaar' begrijpen! Hahaha. Nadat deze arme man dus even een wenkbrauw richting de hemel lichtte, legde ik mijn situatie uit en had ik ondertussen mijn papiertjes al netjes in zijn hand gedrukt.
Het bleek dat deze officer mijn nummerbord (via de centrale en zo'n praatdoosje zoals je ook in de movies ziet denk ik, hahaha) had gescreend en er wat slechte verhalen achter zouden zitten. Na mijn uitleg legde hij alleen als snel de link dat dit wel eens een andere auto zou kunnen zijn. Na weer terug naar zijn (nog steeds vrolijk flitsende) car terug te zijn geweest was het probleem opgelost en blijken de politiemannen ook hier het niet altijd bij het juiste eind te hebben.
Voordat ik wegreed na vele excuses en 'fijne dag'-wensen kreeg ik van hem nog een stickertje met 'WI 09' erop. Dat kon ik dan op mijn nummerbord plakken. Yeah right, ik heb een class die ik graag nog zou willenhalen (ik vreesde alweer met grote vrezen dat het dit keer echt fout af zou lopen met mijn sportintentie)!
Gelukkig heb ik deze bosu-les nog netjes kunnen volgen. Een bosu is een halve bal, met een harde plaat aan de vlakke kant. Op beide zijdes moet je allerlei capriolen uitvoeren met en zonder gewichten. Op dit moment stort ik nog wel eens ter aarde (ja, sorry mensen dat noemen ze zwaartekracht en geen balans hebben), maar dat schijnt te horen bij je eerste les. Dus volgende week is mijn volgende training gewoonweer!
Bij terugkomst (dit keer wel met het dakje open en een banaan als beloning voor mezelf) bleek dat het stickertje wat ik van de officer had gehad $75 waard is! Hahaha. Die man moet zich dan aardig schuldig gevoeld hebben, hahaha. Ik kan er niet mee zitten, want zo is deze 'wegenbelasting' voor 2009 (WI 09) dus ook weer goed geregeld, hahaha.
Na even lekker buiten te hebben gezeten onder de douche gesprongen. Toen ik hier net onder vandaan kwam, stond Astrid aan mijn badkamerdeur. Of ik zin had in een ritje Ferrari!?(hoorde ik dat nu goed, zei ze.. Ferrari?!) David had gebeld, hij had zijn Ferrari uit de stalling gehaald en vroeg zich af of ik zin had om mee te gaan for a ride!?
Nou ben ik niet specifiek een fan van Ferrari (niet gelijk stenen gooien) maar ik ben nog steeds een grote fan van benzinegeur, het ronkende geluid van een motor en SPEED. Dus ja.. I would love to! En man o man, ik kan je vertellen.. Mijn hart heeft heel wat vreugdesprongetjes gemaakt vanmiddag! Het is onwijs gaaf om alleen al voor een stoplicht te staan met zo'n pruttelende motor in je rug, laat staan hier door te trekken op de languitgestrekte, rechte wegen hier! Er is een max van 145 miles op de teller geweest (wat bij een Google-sessie uitkomt op 233 km/h)! Hahahha. Hiehaaaaaaa! Gas is alles!
Ben blij dat we meneer de Officer niet tegen zijn gekomen tijdens deze 'kleine' scheursessies op de openbare weg (je mag max. 55 miles op deze roads). Maar bij nader inzien denk ik niet dat 'ie het anders bij had gehouden en die sticker kon 'ie me toch al niet meer afpakken! Hahaha. Andre heeft trouwens wat foto's en een filmpje gemaakt, dus ik zal deze een dezer dagen nog ff charteren voor hierop, als ik geluk heb.
Het weekend is dus weer goed aan de gang, hahaha. Had gisteren trouwens ook al een superleuke avond gehad met wat meiden van het werk. We zijn naar Mayfair Mall in Brookfield gereden (45 min.) om hier eerst wat te shoppen (erg vervelend), een filmpje te pakken en daarna bij de P.F.Changs op ons gemak onze honger weg te eten en de dorst te lessen. Een en al gezelligheid, humor en zelfs tranen (sorry, de film 'The Women' was nu eenmaal een VROUWENfilm over geld, vriendschap, liefde en vreemdgaan) Ook dat was dus weer een geslaagd avondje!
Wat de rest van het weekend gaat brengen, geen idee (zou er iemand over twee minuten bellen met een prive-airplane? Hahahaha).. Maar ik weet zeker dat het genieten is!
Fijn weekend nog iedereen! Enjoy!!!
Veel liefs.*
PS: korte update.. De map 'Living in Kenosha' en de filmpjes zijn bijgewerkt!
Hee Aman, voor het geval het héééél erg goed bevalt én voor het geval je tóch terugkeert naar good-old Hardinxveld: Bij 'comefit' (de sportschool in Buitendams) geven ze óók BOSU! Het is maar dat je het weet!, groet, ria.
Hoi wervelwind
Ja ja dametje je had dus een officer aan de haak
Je vriendelekse gezicht en die man om de tuin geleidt
WE gaan op mark plaats kijken voor een dafje als je thuis bent dat wendt ook weer hoor.
groetjes en veel liefs oma en opa
Aman..Ik lees met veel plezier je verhalen...blijf vooral schrijven...and have fun!!!
Groetjes Simone